Mancarica de naut cu carne

de gabriela_aysondu in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2013 | 20098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g naut
  • 3 cepe
  • 300g carne de vita sau piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 litri apa
  • 2 cuburi maggi
  • 3-4 linguri bulion
  • sare,piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu carne:

Nautul se pune la inmuiat de cu seara,schimband apa de 3-4 ori.

Nautul se pune la fiert in 3 litri de apa.

Se toaca ceapa,morcovul,ardeiul si se calesc in ulei.

Spalam carnea,o taiem cubulete mici si o punem peste legume.Punem sare,piper,bulionul si le mai calim 10-15 min. pana scade apa lasata de carne.

Punem carnea cu legumele si cuburile peste naut si amestecam.

Punem capacul si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand.

Cand nautul a fiert punem patrunjelul tocat.

POFTA BUNA.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Constelatialeu 1

14.11.2013, 20:20

Nu stiu ce gust are,ca n-am folosit niciodata naut....

Corinuta 1

14.11.2013, 21:22

e foarte bun! ca fasolea uscata!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 06:50

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut